κουτσομπολιό

Μάγειρας και σερβιτόρος έκαναν άγριο σεξ σε εστιατόριο

Τρίτη 22 Μαρτίου 201115:40Voltsek

Σάλος σε πολύ γνωστό εστιατόριο της Πάτρας όπου μάγειρας και σερβιτόρος έγιναν «τσακωτοί» να επιδίδονται σε σεξουαλικά όργια. Τι ακριβώς συνέβη;

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μάγειρας και ο σερβιτόρος γνωστού εστιατορίου στην ευρύτερη παραλιακή περιοχή της Πάτρας πιάστηκαν να επιδίδονται σε παθιασμένο gay sex απο τον ιδιοκτήτη του μαγαζιού.

Ξεπερνώντας το αρχικό σοκ από τα gay όργια στο μαγαζί του, ο ιδιοκτήτης απέλυσε με συνοπτικές διαδικασίες και τους δύο. Και το έκανε αυτό, προφανώς, σε μια προσπάθεια να μη δοθεί συνέχεια στο ερωτικό σκάνδαλο που ξέσπασε και για να προστατευθεί το όνομα του πολύ γνωστού καταστήματος του. Όμως, το μαντάτο έχει ήδη διαδοθεί και συζητιέται στην Πάτρα.

Ο μάγειρας, ηλικίας περίπου 40 χρονών, είναι γνωστός για τις ομοφυλοφιλικές του προτιμήσεις, αλλά κάτι τέτοιο δεν είχε ακουστεί για τον σερβιτόρο. Το πιθανότερο είναι ο σερβιτόρος να ενέδωσε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο στα ερωτικά κελεύσματα του μάγειρα, με αποτέλεσμα οι δυο τους να καταλήξουν να κάνουν παθιασμένο σεξ σε χώρο του καταστήματος.

Ο μάγειρας πάντως ουδέποτε είχε κρύψει τις gay σεξουαλικές προτιμήσεις του και ήταν γνωστό στους πάντες πως επιζητούσε ερωτικούς δεσμούς με αγόρια.

Το εστιατόριο είναι από τα πλέον γνωστά στην Πάτρα για την ποιότητα των φαγητών που προσφέρει, ενώ οι ιδιοκτήτες του είναι αγαπητά πρόσωπα στην τοπική κοινωνία και με συνεχώς αυξανόμενες επιχειρηματικές δραστηριότητες.

Πηγή: http://www.fimes.gr

Ισως σε ενδιαφερουν

7 σχόλια

  1. Δεν καταλαβαίνω γιατί να απολυθείς επειδή κάνεις σεξ. Γλυκούλι το βρήκα.

    Μακάρι να είχα κι εγώ κανάν 40άρη συνάδελφο να με αποπλανήσει στη δουλειά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγγνώμη, δύο άτομα δεν ήταν; Πού τα είδαν τα "όργια";

    Αφού μιλάμε για γκέι βέβαια, οτιδήποτε θεωρείται "όργιο"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα συνεχίσω το σκεπτικό του gsh και θα πω πως αν ήταν άντρας&γυναίκα μάλλον δεν θα κουνιόταν φύλλο, ούτε που θα το μαθαίναμε και μάλλον απόλυση δεν θα γινόταν.

    Γενικά μιλώντας πάντως, επειδή στον εργασιακό χώρο τα πάντα (δυστυχώς) βλέπονται μέσα από το πρίσμα του ανταγωνισμού/εκμετάλευσης καλό θα είναι να αποφεύγεται το σεξ μέσα σε αυτόν.

    Το λέει άλλωστε και η λαϊκή σοφία εκεί που βγάζεις το ψωμί σου να μη βάζεις τη ψωλή σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. make love not food... :)

    mallon h8ele na kanei perikopes o idiokthths...kai apla vrike thn aformh...an skefteis oti mono aytos 8a tous eide [logika] kai ara aytos kykloforise kai olo to 8ema...asxhmo ayto...den sevastike tipota...apefyge etsi kai apozhmiosi...klassiko ellhniko skhniko stis meres mas.

    kalimera sas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Hfaistiwnas: Περασαν καλά αλλά τους βγήκε ξινό!

    Hitori Tana: Ούτε εμένα θα μου άρεσε να κάνουν σεξ οι υπάλληλοι μου στο χώρο εργασίας αλλά ίσως η απόλυση να είναι κάπως υπερβολική τιμωρία.

    gay super hero: Πράγματι, τα "φούσκωσαν" λίγο...

    Το Λαγωνικό: Έχεις δίκιο, κι εγώ αυτό πιστεύω. Αν ήταν άντρας με γυναίκα, δεν θα τραβούσε την προσοχή το συγκεκριμένο γεγονός. Ωραιά παροιμία!

    {.πavλος.}: Δεν αποκλείται να ισχύει αυτό που λες. Στις μέρες μας όλα είναι πιθανά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φωτογραφία δεν έχει; χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψε ένα σχόλιο:

Popular Posts

Κανε την εξεταση

Checkpoint



Φορμα επικοινωνιας