ιστορία ομοφυλοφιλία

Γνωριμία με έναν straight

Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 201021:15Voltsek

Επιτέλους μετά από δύο χρόνια, αποφάσισα να κάνω σύνδεση στο internet. Απορώ πως άντεξα τόσο καιρό, χωρίς να μπορώ να σερφάρω άνετα, εξαρτώμενος από την σύνδεση του διπλανού ξενοδοχείο, που έπιανε μία στις τόσες κι αυτό με χάλια σήμα. Για να μπω σε ένα site μου έσπαγε τα νεύρα και φυσικά ούτε λόγως για youtube και downloading. Αλλά πλέον βρήκα τη σωτηρία. Μπορώ να λιώνω με τις ώρες στο internet, να μπαίνω και να κάνω ότι θελω. Αρχικά μου είχαν πει ότι θα περάσει ένας ολόκληρος μήνας προτού ενεργοποιηθεί αλλά τελικά σε λιγότερο από δύο εβδομάδες ήταν έτοιμο.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Χτες έκανα άλλη μία καινούργια γνωριμία. Το πρόβλημα είναι ότι το παλικάρι είναι straight! Η πρώτη επαφή έγινε μέσω facebook. Αρχίσαμε να μιλάμε, πιστεύοντας ότι είναι gay. Όταν όμως του έκανα κάποια κολακευτικά σχόλια, παραξενεύτηκε και τελικά αποδείχτηκε οτι είναι straight. Επειδή όμως δεν ήταν η πρώτη φορά που κάποιος δήλωνε αρχικά straight μόνο και μόνο για να το αλλάξει αργότερα λέγοντας ότι νιώθει μπερδεμένος ή ότι θέλει να δοκιμάσει να κάνει σεξ με άντρα, τον ρώτησα ξανά αν είναι ομοφυλόφιλος και παρεξηγήθηκε. Με κατηγόρησε ότι έχω σκοπό να τον "αποπλανήσω". Ήταν όμως λογικό να αμφιβάλλω καθώς ήταν εκείνος ο οποίος πρότεινε να πάμε για καφέ για να γνωριστούμε. Μου εξήγησε ύστερα ότι είναι πολύ κοινωνικό άτομο κι ότι του αρέσει να κάνει νέες γνωριμίες συμπληρώνοντας ότι πολλές φορές αυτή του η άνεση γίνεται αιτία να τον παρεξηγούν.

Μετά από μερικές αποτυχημένες απόπειρες να συναντηθούμε, χτες τελικά πήγαμε για καφέ στην Αριστοτέλους. Αποδείχτηκε πολύ καλό και συμπαθητικό παιδί. Αμέσως ένιωσα άνετα μαζί του. Η κουβέντα κυλούσε ομαλά και δεν βαρέθηκα καθόλου, αντιθέτως πέρασα πολύ ωραία. Παρατηρώντας τον, δεν μπόρεσα να καταλάβω τον σεξουαλικό του προσανατολισμό. Ήταν αρκετά αρρενωπός για να είναι gay χωρίς όμως να είναι και βαρύμαγκας, βρισκόταν κάπου στη μέση μπορώ να πω. Δεν αναφερθήκαμε πάντως καθόλου σε αυτό το θέμα, μιλήσαμε κυρίως για άλλα πράγματα.

Το αστείο είναι, αν και εμφανισιακά δεν αποτελεί κάτι ιδιαίτερο, ότι ο χαρακτήρας του και η προσωπικότητα του με γοήτευσαν. Αν όντως ήταν ομοφυλόφιλος μάλλον θα έκανα μία προσπάθεια. Δεν έχει καμία σημασία όμως επειδή και μία φιλική σχέση μου αρκεί. Αν αυτός εκδηλώσει κάποιο ενδιαφέρον καλώς, αλλιώς δεν θα συμβεί τίποτα επειδή μετά θα φανώ και μαλάκας.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Σήμερα το απόγευμα, για αρκετές ώρες είχα μία πολύ καλή κουβέντα με έναν πολύ ενδιαφέρων και σοβαρό τύπο, ο οποίος μένει όχι και τόσο μακριά από μένα. Κανονίσαμε τα τα πούμε και αύριο. Νιώθω κάτι θετικό αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμα για να βγάλω συμπέρασμα. Θα δείξει...

Ισως σε ενδιαφερουν

5 σχόλια

  1. Κοίτα μην κολλήσεις με τον στρ8 και μετά δεν μπορείς να ξεκολλήσεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μην αφήσεις τον εαυτό σου να παρασυρθεί σε όνειρα απατηλά για τον σεξουαλικό προσανατολισμό του νεαρού γιατί θα χτυπάς το κεφάλι σου.
    Αν τον γουστάρεις ερωτικά ντε και κάλά, κάνε μια κίνηση όταν θα βρεθείτε αλλά αμα σου αρνηθεί, καλά θα κάνεις (κατά τη γνώμη μου) να μην τον ξαναδείς γιατί θα τον έχεις αποθυμένο.
    Εκτός και αν είσαι τέρας ψυχικής ισορροποίας και μετά την ενδεχόμενη άρνηση μπορείς να ξεπεράσεις το ερωτικό κομάτι και να τον βλέπεις πραγματικά μόνο ως φίλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Hfaistiwnas: Δεν υπάρχει τέτοιος κίνδυνος.

    Λαγωνικό: Ευτυχώς δεν έχω κολλήσει μαζί του, ούτε έχω κρυφές ελπίδες ότι είναι gay. Απλά τον συμπάθησα πολύ αλλά δεν έχω σκοπό να το προχωρήσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψε ένα σχόλιο:

Popular Posts

Κανε την εξεταση

Checkpoint



Φορμα επικοινωνιας