γκόμενος καμάκι

Νέα γνωριμία

Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 201002:40Voltsek

Πριν λίγες μέρες έκανα μία νέα γνωριμία με ένα παιδί από το internet. Αρχίσαμε να μιλάμε πριν λίγο καιρό, όσο ήμουν ακόμη στην Κοζάνη κι έτσι, όταν επέστρεψα στην Θεσσαλονίκη κανονίσαμε να βρεθούμε. Βέβαια εγώ στην αρχή είχα τις αμφιβολίες μου και δίσταζα να βγούμε για καφέ επειδή δεν με εντυπωσίασε όταν τον είδα στην κάμερα. Αλλά μου είπε ότι μία γνωριμία ποτέ δεν βλάπτει κι έτσι τελικά δέχτηκα.

Πήγαμε για ποτό σε ένα μαγαζί με χαλαρή ατμόσφαιρα ώστε να μπορούμε να μιλήσουμε ελεύθερα και μετά περπατήσαμε στην παραλία (όπου είδαμε και τον πνιγμένο που ανέφερα σε προηγούμενο post). Υπήρξαν στιγμές αμηχανίας στην αρχή όμως μετά νιώσαμε και οι δύο άνετα. Είναι πολύ καλό, συμπαθητικό και σοβαρό παιδί, όμως δεν μου βγάζει το ερωτικό. Στην αρχή ένιωθα μπερδεμένος και δεν ήξερα τι να κάνω, να το προχωρήσω ή όχι; Αυτός μου είπε ότι του άρεσα και ότι θα ήθελε να προχωρήσουμε σε κάτι ουσιαστικότερο. Εγώ όμως του ζήτησα να μου δώσει λίγο χρόνο.

Η αλήθεια είναι ότι σαν χαρακτήρας ήταν αυτό που ήθελα αλλά καλώς ή κακώς, δεν είναι ο τύπος μου. Το στυλάκι του είναι αρκετά διαφορετικό από αυτό που με ελκύει. Το βράδυ που συναντηθήκαμε ένιωθα την ανάγκη να τον αγγίξω, να τον αγκαλιάσω αλλά κατάλαβα ότι αυτό ήταν αποτέλεσμα της μοναξιάς που ένιωθα και της έλλειψης τρυφερών στιγμών. Συνειδητοποίησα, όπως αργότερα με επιβεβαίωσε και ο κολλητός μου, ότι καταλαβαίνεις από την πρώτη στιγμή αν σου αρέσει κάποιος. Νιώθεις ενθουσιασμό, έντονη χαρά, θέλεις να τον ξαναδεις και δε το σκέφτεσαι αν θέλεις να είσαι μαζί του ή όχι. Στην πραγματικότητα αν έλεγα ναι, θα ήταν απλά ένα βόλεμα για να μην είμαι μόνος μου. Αργά ή γρήγορα όμως το βόλεμα θα γινόταν καταπίεση και κούραση και θα κατέληγα να τον πληγώσω.

Είπε ότι θα ήθελε να είμαστε φίλοι και ότι ίσως αργότερα να μου βγει και το ερωτικό. Η αποψή του είναι ότι για να νιώσεις έλξη για κάποιον θέλει χρόνο. Αυτό μου το είχε πει κι ένας παλιότερος γκόμενος. Ήταν της λογικής "τρώγοντας έρχεται η όρεξη". Εγώ διαφωνώ. Νομίζω ότι από την πρώτη στιγμή καταλαβαίνεις αν υπάρχει η σπίθα μεταξύ σας ή όχι. Αν στην αρχή δεν νιώσεις ενθουσιασμό και ικανοποίηση ότι βγήκες αυτό που έψαχνες, το πιθανότερο είναι να μη το νιώσεις ούτε αργότερα. Αξίζει να προσπαθήσεις και να αφιερώσεις χρόνο σε ένα άτομο με το οποίο δεν υπάρχει μεγάλη προοπτική εξέλιξης;

Ισως σε ενδιαφερουν

8 σχόλια

  1. Πιστεύω και τα δύο, ίσως όταν λες ότι σου αρέσει κάποιος και νιώθεις πολλά από την αρχή, υπερισχύει ο ενθουσιασμός, στην περίπτωση όμως του "τρώγοντας έρχεται η όρεξη" ο ενθουσιασμός έπεται, οπότε και υπάρχει περισσότερη λογική.. και τα δύο έχουν τις ίδιες προοπτικές πιστεύω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τι να σου πω, τείνω μάλλον υπέρ της λογικής των πρώτων εντυπώσεων. αλλά, πρέπει κι εσύ να αποφασίσεις τώρα; άσε τον χρόνο να περάσει χωρίς να το σκέφτεσαι και μπορεί να πράγματα να κυλήσουν μόνα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κοίτα, και ο ενθουσιασμός κάποτε περνάει και στο τέλος επικρατεί η λογική και τα συναισθήματα που έχουν αναπτυχθεί μέχρι τότε..
    Δλδ, είτε νιώσεις την σπίθα στην αρχή είτε όχι αν είναι να μείνεις με τον άλλο και να τον αγαπήσεις θα γίνει.. Απλώς ο ενθουσιασμός ίσως το κάνει πιο εύκολο.

    Αλλά ρε παιδιά, υπάρχει κάτι καλύτερο από αυτό το συναίσθημα του να έχεις πεταλουδίτσες στο στομάχι.......??? :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @Ανώνυμος
    Πεταλουδίτσες στο στομάχι? προτιμώ μερικά burgers χαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Proswpika eimai tis apopsis pws prepei na yparxei elxi ap' tin arxi. Otan vriskoume auto pou psaxnoume to katalavainoume ap tin prwti kiolas stgmi. Omws kamia fora i prwti entypwsi den einai swsti.. Kai dystyxws gia mas yparxoun k fores pou exoume auto pou psaxnoume dipla mas k apla den to vlepoume i den tou dinoume tin simasia pou prepei...
    Dwse mia eukairia ston eauto s k prospathise na ton gnwriseis ligo kalytera. Prooptiki exelixis yparxei anamesa se olous mas. To thema omws einai.. poses eukairies mporoume na dwsoume se kati etsi wste na min menei mia apli prooptiki???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγώ πρέπει να ομολογήσω πως για τον σύντροφό μου δεν ένιωθα από την αρχή έντονη σεξουαλική έλξη. Βέβαια του έδωσα την ευκαιρία και πριν λίγο καιρο κλείσαμε έξι χρόνια μαζί και το σεξ....απίθανο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Hfaistiwnas: Δεν έχεις και άδικο σε αυτό. Ο ενθουσιασμός συχνά σε μπερδεύει και τελικά η επιθυμία ξεφουσκώνει.

    sCaTterBraiN: Τελικά η απόφαση ήταν πιο εύκολη απ' ότι νόμιζα.

    mahler76: Είναι το πιο λογικό νομίζω.

    Ανώνυμος #1: Τελικά το πράγμα δεν προχώρησε. Αποφάσισα να ακολουθήσω το ένστικτο μου.

    Ανώνυμος #2: Τώρα με έβαλες σε σκέψεις... Πάντως μπράβο!

    Ανώνυμος: Αυτό ακριβώς θέλω να νιώσω κι εγώ, τις πεταλούδες στο στομάχι. Χωρίς αυτό, πώς να προχωρήσεις παρακάτω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψε ένα σχόλιο:

Popular Posts

Κανε την εξεταση

Checkpoint



Φορμα επικοινωνιας