ζωή ιστορία

Θάνατος τριγύρω...

Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 201001:54Voltsek

Προχτές το βράδυ έκανα βόλτα με έναν φίλο μου στην παραλία της Θεσσαλονίκης. Καθώς περπατούσαμε πρόσεξα ότι σε ένα σημείο πιο κάτω, λίγο πιο πέρα από το Μακεδονία Παλλάς για όσους ξέρουν, υπήρχαν δυο περιπολικά και αστυνομικοί, ένα ασθενοφόρο και μερικοί περαστικοί είχαν σταματήσει να δουν τι συμβαίνει. Πλησιάσαμε κι εμείς να δούμε. Δεν περίμενα να δω κάτι τέτοιο.

Ένας άντρας είχε πνιγεί στον Θερμαϊκό και το άψυχο σώμα του κείτονταν στο τσιμέντο. Κάποια από τα άτομα που ήταν εκεί είπαν ότι ήταν μέρες στο νερό. Δεν ξέρω αν κάτι τέτοιο ισχύει αλλά ήταν ένα μικρό σοκ. Ήταν από τις περιπτώσεις που ακούς στις ειδήσεις κι αυτή τη φορά έτυχε να βρεθω στο σημείο και να το παρακολουθώ live. Φεύγοντας, είδα έναν αστυνομικό να καλύπτει το σώμα με μία κουβέρτα. Δεν ξέρω τι έγινε μετά ούτε άκουσα κάτι παραπάνω για το συμβάν.

Την επόμενη μέρα το πρωί, ετοιμάστηκα για να πάω στο super market για τα καθημερινά ψώνια. Βγαίνοντας από το ασανσέρ, στο ισόγειο της πολυκατοικίας αντίκρυσα μία σειρά από στεφάνια με λευκά λουλούδια, δεξιά και αριστερά και το πάνω μέρος ενός φέρετρου. Κάποιος από την πολυκατοικία, μεγάλης ηλικίας, είχε πεθάνει.

Κάτι τέτοια σου θυμίζουν ότι η ζωή είναι σύντομη και μπορεί να τελειώσει ανά πάσα στιγμή. Γι αυτό πρέπει να απολαμβάνουμε την κάθε στιγμή.

Ισως σε ενδιαφερουν

5 σχόλια

  1. Καλημέρα...
    Ναι, είναι σύντομη, ας την χαρούμε λοιπόν!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. distixos den prepei na mas to thimizoun ayta. prepei apla na mathoyme na zoume esti.. :) kalimera

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. όντως είναι ένα ψιλο ταρακούνημα!!!! Την καλημέρα μου με υγεία!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. η βολτα στην παραλια της θεσσαλονικης ηταν ενα απο τα πιο αγαπημενα μου πραγματα.
    ....ποτε δεν μου ειχε συμβει κατι τετοιο σαν αυτο που σου συνεβη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Hfaistiwnas & τσούτσουρος: Δυστυχώς ξεχνάμε συχνά την σπουδαιότητα της ζωής.

    Ethan Raynolds: Όλα μες στη ζωή είναι, απλά πρέπει να διδάσκεσαι κάτι από αυτά.

    dimitris.jp: Δεν είναι από τα πράγματα που συμβαίνουν καθημερινά. Αν κι εγώ είχα ξαναδεί να βγάζουν κάποιον από τον Θερμαϊκό που είχε πέσει μέσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψε ένα σχόλιο:

Popular Posts

Κανε την εξεταση

Checkpoint



Φορμα επικοινωνιας