γκόμενος προσωπικά

Και πάλι μόνος

Κυριακή 21 Ιουνίου 200902:08Voltsek

Σήμερα χώρισα. Δεν ήταν κάτι ξαφνικό, το περίμενα. Ήταν κοινή απόφαση και των δυο μας. Δεν είχαμε μέλλον. Δύσκολα χαρακτήριζες αυτό που είχαμε σχέση, πιο πολύ με φιλία έμοιαζε, πέρα του σεξουαλικού. Ο χρόνος που περνούσαμε μαζί ήταν ελάχιστος, πιο πολύ μέσω μηνυμάτων και msn επικοινωνούσαμε. Είχαμε ξεχωριστές ζωές και θέλαμε διαφορετικά πράγματα. Ακόμα και ο χωρισμός μέσω τηλεφώνου έγινε.

Δεν μετανιώνω φυσικά για τίποτα. Χάρηκα που γνώρισα το πρώην μωρό μου και είμαι ευγνώμων για όλες τις στιγμές που μοιραστήκαμε μαζί. Είναι πολύ καλό και γλυκό παιδί κι εύχομαι να είναι πάντα καλά. Το καλό είναι ότι ο χωρισμός ήταν πολύ ήπιος κι ότι θέλουμε και οι δύο να παραμείνουμε φίλοι. Τώρα μένει να συναντηθούμε για να μιλήσουμε, όχι ως προσπάθεια επανασύνδεσης, απλά για να δούμε τι έφταιξε.

Αν και ήταν η σωστή απόφαση, νιώθω κάπως απογοητευμένος. Επιπλέον, σκέφτομαι ότι τώρα πάλι θα πρέπει να αρχίσω το ψάξιμο και είναι κάτι που το βαριέμαι αφάνταστα. Για πρώτη σχέση καλά ήταν πάντως. 1 μήνα και κάτι, με ένα πολύ αξιόλογο άτομο. Ελπίζω να βρω κάτι ανάλογο ξανά αλλά να διαρκέσει περισσότερο.

06/05/2009 - 20/06/2009

Ισως σε ενδιαφερουν

8 σχόλια

  1. Δεν πειράζει,μόνος σου το είπες,θα βρεις άλλη σχέση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφού ήταν από κοινού απόφαση, είναι ένας καλός χωρισμός..
    Έρχονται και καλύτερα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ε καλά μεταξύ μας το ψάξιμο δεν το σταμάτησες ποτέ. Εγώ παρ΄όλα αυτά θα σου ευχηθώ να βρεθεί κάτι στην ζωή σου τόσο καλό που να σε συνεπάρει απόλυτα. Και βασικά το άθλημα δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Owain Glyndwr: ΤΟ ελπίζω...

    Hfaistiwnas: Δεν γινόταν αλλιώς.

    mahler76: Αυτό που λες είναι αλήθεια. Σε ευχαριστώ για τις ευχές σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αχ, νιώθω ένοχος.... σου ευχήθηκα και εις ανώτερα και σας χώρισα, ο χριστός κι η παναγία! Δεν θα σου ευχηθώ τίποτα τώρα μην σε ματιάξω πάλι... Σκόρδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Δρόμος προς την Ιθάκη: Α εσύ φταις που χώρισα ε; Ντροπή σου... LOL

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψε ένα σχόλιο:

Popular Posts

Κανε την εξεταση

Checkpoint



Φορμα επικοινωνιας