μουσική προσωπικά

Ο νέος μου συγκάτοικος

Παρασκευή 19 Ιουνίου 200903:04Voltsek

Πριν αρκετο καιρό έλεγα στον κολλητό μου να έρθει να μείνει μαζί μου. Του έκανα πλάκα ότι θα είμαστε το τέλειο ζευγάρι και αυτός φυσικά δεν με έπερνε στα σοβαρά. Να που έγινε πραγματικότητα αυτό που ζητούσα. Ένα βράδυ που κοιμήθηκε σπίτι μου, του κλέψανε το αμάξι. Κι επειδή το σπίτι του είναι πολύ μακριά για να πηγαινοέρχεται στη δουλειά, πλέον μένει μαζί μου. Δεν με χαλάει αλλά δεν το ήθελα με αυτό το τίμημα. Είναι όμως μία νέα εμπειρία, να ζω με συγκάτοικο, το οποίο έχει τα καλά του αλλά έχει και τα κακά του. Στην συγκεκριμένη περίπτωση βέβαια, δεν με ενοχλεί καθόλου.

Το αμάξι ήταν παλιό βέβαια αλλα ακόμα το πληρώνει. Άσε που είχε τα επίσημα έγραφα του μέσα στο αμάξι, ταυτότητα, δίπλωμα κτλ και κάποια άλλα αντικείμενα. Μεγάλη μαλακία... Και ο κλέφτης σιγά μη βρεθεί.

Αλλαγή θέματος τώρα. Τελευταία άκουγα πολύ για το Gay Romeo. Είχα κάνει profile παλαιότερα αλλά δεν ασχολήθηκα ξανά από τότε. Αλλά τις τελευταίες μέρες που το επισκέπτομαι, μου φαίνεται καλό site. Καλύτερο από το Gaydar. Πάντως και τα δύο είναι κατάλληλα κυρίως για σεξ.

Ισως σε ενδιαφερουν

12 σχόλια

  1. Καλημέρα!!!

    Ώστε αυτός είναι ο νέος συγκάτοικος! Καλή διαμονή να έχετε! Αλλά το αμάξι κρίμα... έστω και παλιό..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. έχεις γκόμενο και ψάχνεις στα πουστροσάιτ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά κάνει το παιδί! Αν κάνει άτακτη ζωή δικός τού είναι λογαριασμός! Για κείνον άξιος κριτήςμονάχα είναι ο Θεός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όχι ανώνυμε όχι βέβαια,δν θα δικαιολογούμε την κάθε μαλακία μας με το γνωστό δίστιχο-θούριο της ιδεολογίας του σκυλάδικου (όταν λέω "ιδεολογία του σκυλάδικου" δεν εννοώ μόνο την μουσική αλλά ότι άλλαξε την νοοτροπία της χώρας από το '81 και μετά)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγώ αναφέρθηκα στο Θεό. Δε ζούσα το ΄81, ούτε ψήφισα ως εκ τούτου ποτέ τον Α.Παπανδρέου, αλλά δε φταίει το '81, όσο βρώμικο κι αν ήταν για την τόσο βρώμικη νοοτροπία των ανθρώπων που αποτελούν την χώρα! Τις ψευτο-ιδεολογίες ,λοιπόν, και τα χουντικά πιστεύω όπως και την χειρότερη της αμάθειας ημιμάθεια, την αφήνω σε κατάλληλα χέρια, στα δικά σου! Κι αφού μου ζητάς να μη δικαιολογώ την κάθε μαλακία, δε σε δικαιολογώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. To gaydar σίγουρα έχει περισσότερα μέλη από Ελλάδα πάντως. Το Romeo πιο καλαίσθητο, αλλα και αργό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλά ανώνυμε σ'αφήνω στον κόσμο σου,όπου οι ήρωες-δημοκράτες πατάσεται εμάς τους "φασίστες",πετάς ένα "χουντικός" και καθάρισες...μπράβο αγορίνα,θα σε βάλουμε στο πάνθεον των μεγάλων δημοκρατικών ηρώων!Το αστείο είναι ότι δεν είπα κάτι για σένα,ούτε κάτι που αφορά την πολιτική σου θέση,έκανα απλώς μια ιστορική αναδρομή στην επικράτηση αυτή της ιδεολογίας,που σαφώς και πιο πριν υπήρχε αλλά τότε (όχι την ημέρα εκείνη αλλά σταδιακά) θέριεψε!Κι εσύ μ'αρχίζεις στο μπινελίκωμα!Μπράβο ρε:"η δημοκρατία ευγνωμονούσα στον Ανώνυμο του Gay world gay Greece"!Τον Θεό άστον καλύτερα ήσυχο,έχει πιο σοβαρές υποθέσεις να ασχοληθεί...
    Τώρα κατά τα άλλα ναι επιμένω,είναι κακό να κάνουμε την μαλακία και μετά να μην γουστάρουμε ούτε κριτική ούτε αυτοκριτική!Και το πρόβλημα εντοπίζεται κυρίως στην αυτοκριτική,γιατί στο κάτω κάτω οι άλλοι ας πουν ό,τι θέλουν,εσύ όμως αν έκανες την μαλακία και το ξέρεις γιατί να μην προσπαθήσεις να την αλλάξεις ή να ζητήσεις συγγνώμη;να έχεις δλδ και κάποιο αυτοέλεγχο
    Φυσικά voltsek αυτά δεν αναφέρονται σε σένα ούτε σε κανέναν άλλο συγκεκριμμένα,γενικά τα λέω μιας και τέθηκε το θέμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για τα site που λέτε δεν ξέρω δεν έτυχε να μπω ποτέ,γενικά όμως προσωπικά και για τον εαυτό μου μιλώντας είναι κάτι που με ξενίζει κάπως,με την έννοια ότι η προσωπική μου ζωή αλλιώς θα ήθελα να εξελιχθεί (είμαι αρκετά χαζορομαντικός για να μου αρέσουν αυτά)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Hfaistiwnas: Ναι, αυτός είναι. Ο καλύτερος που θα μπορούσα να έχω.

    Elementstv: Έχω (ας πούμε).

    mahler76: Απλά από περιέργεια.

    Ανώνυμος: Μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Owain Glyndwr: Ωραία τα λες. Έχεις ολοκληρωμένη άποψη και έχεις και επιχειρήματα. Μου αρέσει αυτό. Μην φοβάσαι, δεν παρεξηγούμαι. Όσο για τα site, δεν χάνεις και τίποτα. Καλά κάνεις και είσαι ρομαντικός, αυτό είναι το καλύτερο.

    pisoglendis: Υποτίθεται!

    Dynx: Εγώ πάντως προτιμώ το Gay Romeo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψε ένα σχόλιο:

Popular Posts

Κανε την εξεταση

Checkpoint



Φορμα επικοινωνιας