γκόμενος προσωπικά

Εγώ, ο γκόμενος μου και οι φίλοι μας

Πέμπτη 11 Ιουνίου 200914:07Voltsek

Με το μωρό μου είμαστε μαζί πάνω από ένα μήνα. Αυτό είναι αρκετό διάστημα για να καταλάβουμε ότι ταιριάζουμε και ότι θέλουμε να είμαστε μαζί. Μετά από αυτό το στάδιο σε μια σχέση, το επόμενο βήμα είναι να γνωρίσει τους φίλους σου κι εσύ να γνωρίσεις τους δικούς του, τουλάχιστον τους κοντινούς. Εμείς όμως δεν το έχουμε κάνει αυτό κι απ' ότι φαίνεται θα αργήσει να γίνει.

Εγώ θέλω πολύ να γνωρίσει τους φίλους μου, αφού όλοι ξέρουν για μένα. Ή τουλάχιστον τον κολλητό μου. Όμως το μωρο μου αρνείται. Στην αρχή έλεγε ότι απλά ντρέπεται αλλά αργότερα μου είπε ότι θέλει να περνάνε κάποιοι μήνες για να γνωριστούν οι δύο πλευρές. Αλλά δεν μου έχει εξηγήσει το γιατί. Τι φοβάται; Δεν του ζητάω να γνωρίσει τους γονείς μου άλλωστε, μόνο ένα δυο φίλους μου.

Εγώ δέχομαι ότι έχει τους λόγους του για να μην θέλει ακόμα να γνωρίσει την παρέα μου. Προκύπτει όμως κι ένα πρακτικό ζήτημα, καθώς δεν μπορώ να γίνομαι δύο κομμάτια κάθε φορά. Θα πρέπει λοιπόν να επιλέγω με ποιον θα βρεθώ, με τον γκόμενο ή τους φίλους; Το περασμένο Σάββατο π.χ. πήγαμε για μπάνιο στην Χαλκιδική. Του είπα να έρθει και αρνήθηκε. Εγώ τι έπρεπε να κάνω; Να αφήσω την παραλία και το μπανάκι στην θάλασσα και να μείνω μαζί του ή να πάω και να περάσω καλά, όπως κι έκανα; Ένα άλλο παράδειγμα είναι ότι το μωρό μου τα Σαββατόβραδα κανονίζει με την παρέα του και μάλιστα πάνε σε ένα γνωστό gay club της Θεσσαλονίκης.

Σχέση είναι να μοιράζεσαι στιγμές με το ταίρι σου και να ζείτε κοινές εμπειρίες, κάτι που εμείς δεν κάνουμε. Δεν ξέρω τι θα γίνει με αυτό το θέμα, δεν θέλω να γίνομαι πιεστικός. Πρέπει όμως να καταλάβει το μωρό μου, ότι δεν γίνεται να είναι με κάποιον και παράλληλα να συνεχίζει να κάνει την ζωή που έκανε όταν ήταν ελεύθερος.

Ισως σε ενδιαφερουν

10 σχόλια

  1. Λέω να το αφήσεις προς το παρόν..
    Βέβαια το να διασκεδάζετε ξεχωριστά είναι ένα ζήτημα που πρέπει να λύσετε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μεγαααααααααλο θεματάκι πίστεψε με...
    ΠΡΟΣΟΧΗ! Ποτε μην Παραμελήσεις τους φίλους σου. Αυτοί θα είναι δίπλα σου για πάντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Hfaistiwnas: Εγώ δεν θα τον πιέσω. Αλλά μου υποσχέθηκε ότι σύντομα θα γίνει το πρώτο βήμα.

    *gis: Μάλλον έχεις βρεθεί σε παρόμοια θέση. Μην ανησυχείς, ποτέ δεν θα εγκατέλειπα τους φίλους μου για χάρη της σχέσης μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Voltsek εγώ θα συμφωνήσω με το gis,τους φίλους δεν τους αφήνουμε,το μωρό σου πιστεύεω έχει ένα κολληματάκι,αλλά όλα τα μωρά έτσι είναι,βγάζυν δοντάκια και γκρινιάζουν,σε λίγο όλα θα είναι μια χαρά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έλα τώρα κάτι παραπάνω από ένα μήνα τα έχετε (και εις ανώτερα) μονος σου το είπες, και εγω προσωπικά την βρίσκω βιαστική αυτή την κίνηση. Πάνω από όλα όχι πιέσεις και να μιλάτε (βασικό), δεν ειναι κακό που βρίσκεστε και με φίλους ξεχωριστά... αν εχετε τουλάχιστον χρονο να περνατε μαζι!
    Αυτή ήταν η ταπεινή μου άποψη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Owain Glyndwr: Όπως έγραψα και παραπάνω, τους φίλους μου δεν τους αφήνω για κανέναν.

    Ο Δρόμος προς την Ιθάκη: Ευχαριστώ πολύ που μοιράστηκες την γνώμη σου. Το θέμα είναι ότι ούτε μόνοι μας περνάμε πολύ χρόνο μαζί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. βασικά καλύτερα ανεβαλέ το όσο μπορείς. Διότι μου έχει τύχει οι φίλοι και ο "γκόμενος" να μήν κολλάνε σε τίποτα και με τον ένα δε να γίνουν μερικές φορές και καυγάδες οπότε άσε πρώτα να στρώσει ή σχέση και μετά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. mahler76: Αλήθεια; Μη μου λες τέτοια... Αν και δεν νομίζω να υπάρξει παρόμοιο πρόβλημα στην δική μου περίπτωση. Τώρα όμως απλά θα περιμένω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η συμαντικότερη σχέση που κάνουμε στη ζωή μας είναι η φιλία.Λοιπόν τους φιλούς σου και τα μάτια σου!Μην βιάζεσαι να κάνεις βήματα,περίμενε να προχωρήσει το πράγμα μεταξύ σας και όλα θα έρθουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Στην προηγούμενη μου σχέση, είχαμε ένα παρόμοιο θέμα με τους φίλους. Παρ' όλο που γνώρισα την παρέα του παιδιού σχεδόν αμέσως, προέκυψε κάτι αναπάντεχο. Δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να έρθω πολύ κοντά τους.

    Γενικά είμαι εύκολος άνθρωπος στις παρέες και "ταιριάζω" εύκολα τα χνώτα μου με πολλές κατηγορίες ανθρώπων. Δε μου είναι δύσκολο να βρεθώ σε μία παρέα και όχι να γίνω το επίκεντρό της, αλλά τουλάχιστον να γίνω αγαπητός.

    Αυτό για κάποιο λόγο το φοβόταν. Σαν να ένιωθε απειλη ότι θα τους "κλέψω"... Έφτασε σε σημείο να μου κάνει διαχωρισμό "οι φίλοι σου και οι φίλοι μου".

    Ίσως λοιπόν να είναι καλύτερα να μην γνωρίζεις κάποιους φίλους, παρά να βρεθείς σε καταστάσεις που δεν προκάλεσες, υπαίτιος για κάτι που δεν φταις και απολογούμενος για κάτι που δεν έκανες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψε ένα σχόλιο:

Popular Posts

Κανε την εξεταση

Checkpoint



Φορμα επικοινωνιας