ομοφοβία προσωπικά

Νο 765: Ημέρα κατά της ομοφοβίας και προσωπικά νέα

Παρασκευή 18 Μαΐου 201822:08Voltsek

Χθες, 17 Μαΐου ήταν η Παγκόσμια Ημέρα κατά της Ομοφοβίας. Εν συντομία:

"Η 17η Μαΐου έχει καθιερωθεί ως διεθνής ημέρα κατά της ομοφοβίας. Ο λόγος που επιλέχθηκε η συγκεκριμένη ημερομηνία, οφείλεται στο γεγονός ότι στις 17 Μαΐου 1990, η ομοφυλοφιλία έπαψε να θεωρείται ασθένεια από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας. Στις 19 Ιανουαρίου 2006 το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με συντριπτική πλειοψηφία αναγνώρισε το συμβολισμό της ημέρας αυτής και με ψήφισμά του κάλεσε τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης να αναλάβουν δράσεις για την εξάλειψη των διακρίσεων λόγω ομοερωτικού προσανατολισμού."

Περισσότερα εδώ.

Σε άλλα νέα, η ζωή κυλάει ήρεμα και βαρετά, δουλειά - σπίτι, δουλειά - σπίτι. Ευτυχώς υπάρχει το γυμναστήριο και ξεσπάω εκεί. Μάλιστα, οι κόποι των τελευταίων μηνών αποδίδουν, βλέπω βελτίωση στο σώμα μου και οι αντοχές μου έχουν αυξηθεί. Μόνο η ρημάδα η κοιλιά δεν λέει να φύγει, αλλά πως να γίνει αυτό, αφού δεν προσέχω τι τρώω; Όμως το φαγητό είναι απόλαυση, πως να το στερηθείς; Απ' την άλλη βέβαια, όταν βλέπω παλικάρια γυμνασμένα, με λεπτά κορμιά και κοιλιακούς, με πιάνει τρελή ζήλια και αισθάνομαι άσχημα. Άσε που δεν πρόκειται κανένας από αυτούς να γυρίζει να με κοιτάξει, καθώς αυτοί οι τύποι ψάχνουν κάτι ανάλογο.

Αυτό το σαββατοκύριακο προβλέπεται κάπως ενδιαφέρον καθώς έχω προγραμματίσει να πάω στο θέατρο, μετά από πάρα πολύ καιρό. Θα πάω επίσης στο φεστιβάλ των Vegan, όπου θα δω κάποιους φίλους, που γνώρισα πρόσφατα, σε παρόμοιο γεγονός . Αν προλάβω, ίσως να περάσω και από μία έκθεση ζωγραφικής, που κάνει ένας φίλος μου καλλιτέχνης. Οπότε, οι επόμενες μέρες θα είναι γεμάτες και ευχάριστες.

Για το κλείσιμο, πάρε και μία φώτο από το insta μου:

Ισως σε ενδιαφερουν

0 σχόλια

Γράψε ένα σχόλιο:

Popular Posts

Κανε την εξεταση

Checkpoint



Φορμα επικοινωνιας