Σχετικά

Ποιος είμαι
Το όνομα μου είναι Αιμίλιος. Γεννημένος το 1985, μεγάλωσα σε μία επαρχιακή πόλη και πλέον ζω μόνος μου στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασα πληροφορική και ασχολούμαι με το web design. Είμαι ενεργό μέλος της gay κοινότητας, συμμετέχοντας σε διάφορες κοινωνικές, πολιτιστικές και ακτιβιστικές δράσεις. Συμμετέχω επίσης σε εθελοντικές ομάδες. Προσπαθώ πάντα να βλέπω την θετική πλευρά των πραγμάτων, να δίνω σημασία μόνο σε ότι αξίζει στη ζωή και κυρίως με ενδιαφέρει να κάνω νέους φίλους και να περνάω καλά μαζί τους.

Είμαι ομοφυλόφιλος. Το κατάλαβα από πολύ μικρή ηλικία αν και τότε δεν είχα ακόμα συνειδητοποιήσει τι σημαίνει αυτό. Είμαι περήφανος για το ποιος είμαι και δεν θεωρώ ότι η σεξουαλική μου ταυτότητα αποτελεί μειονέκτημα. Οι φίλοι μου γνωρίζουν για μένα κι έχουμε άριστες σχέσεις. Σέβομαι τον εαυτό μου και απαιτώ και από τους άλλους να με σέβονται.

Το blog
Ξεκίνησα το blog πριν από πολύ καιρό καθαρά από περιέργεια. Τελικά όμως μου άρεσε ιδιαίτερα ως απασχόληση και πλέον αποτελεί σημαντικό κομμάτι της καθημερινότητάς μου. Το blog για μένα λειτουργεί σαν ένας φίλος όπου μπορώ να μιλήσω για τα πάντα. Με βοηθάει πολύ να μπορώ να εκφράζω τους προβληματισμούς μου και τις σκέψεις μου. Μου δίνει επίσης την ευκαιρία να επικοινωνώ με άλλους ανθρώπους και χαίρομαι γι αυτό. Έχω κάνει μάλιστα μερικές ενδιαφέρουσες γνωριμίες μέσω αυτής της σελίδας. Σκοπός μου είναι να βοηθήσω όσο μπορώ, ανθρώπους με τους οποίους μοιραζόμαστε τους ίδιους προβληματισμούς ή έχουμε κοινές εμπειρίες.

Επικοινωνία
Όποιος θέλει να επικοινωνήσει μαζί μου, μπορεί να στείλει e-mail στο tristanos22@hotmail.com

Popular Posts

Κανε την εξεταση

CheckpointΦορμα επικοινωνιας