επικαιρότητα ομοφυλοφιλία

«Αγόρια στο Ντους»: Δικαίωση για την δασκάλα

Κυριακή 29 Οκτωβρίου 202322:35Voltsek

Δικαιώθηκε η δασκάλα που είχε προβάλλει σε τάξη την ταινία «Αγόρια στο Ντους», η οποία είχε οδηγηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης μετά από…καταγγελία γονέων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πέντες μήνες μετά, και μετά τη σχετική ΕΔΕ η εκπαιδευτικός απαλλάχθηκε από κάθε κατηγορία. Υπενθυμίζεται ότι η καταγγελία των γονέων έγινε με το επιχείρημα ότι μαθητής είχε επιστρέψει στο σπίτι του σε κακή ψυχολογική κατάσταση.

Η εκπαιδευτικός επέλεξε την ταινία «Αγόρια στο Ντους» με ειδικούς κωδικούς στην ψηφιακή πλατφόρμα κινηματογραφικών ταινιών “CINEDU” του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου η δημουργία της οποίας χρηματοδοτήθηκε από το ΕΣΠΑ και εθνικούς πόρους και ήταν κατάλληλη για όλες τις ηλικίες.

Πρόβαλε την ταινία και στη συνέχεια συζήτησε με τους μαθητές και τις μαθήτριές της για το περιεχόμενο.

Η αρμόδια διεύθυνση πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης λοιπόν κατέληξε ότι τα πάντα έγιναν σύννομα και ότι δεν συντρέχει ο παραμικρός λόγος για την πειθαρχική δίωξη της εκπαιδευτικού.

Σημειώνεται ότι η εκπαιδευτικός βίωσε ένα τεράστιο «κύμα» υβριστικών και εκφοβιστικών αντιδράσεων στο διαδίκτυο, ενώ δεν υπήρξε υποστήριξη της από το κράτος και τους αρμόδιους υπουργούς.

Ισως σε ενδιαφερουν

0 σχόλια

Γράψε ένα σχόλιο:

Popular Posts

Κανε την εξεταση

Checkpoint



Φορμα επικοινωνιας