διασκέδαση ζωή

Καινούργια ζωή

Κυριακή 16 Νοεμβρίου 200803:31Voltsek

Η περασμένη εβδομάδα ήταν απλά φανταστική. Η κάθε μέρα ξεχωριστά ήταν μια μοναδική εμπειρία. Έκανα τόσα πολλά πράγματα και τα έκανα με άτομα που αγαπάω. Βόλτες, ψώνια, νέες γνωριμίες, ξενύχτια, εκδηλώσεις.... Η ζωή μου άλλαξε πάρα πολύ μέσα σε ένα μικρό διάστημα. Αντί να λιώνω ολημερίς μπροστά στην οθόνη ενός pc, όπως έκανα πριν μετακομίσω, τώρα ζω τη ζωή μου. Βέβαια παίζει μεγάλο ρόλο και η πόλη. Η Θεσσαλονίκη είναι υπέροχη, κάθε μέρα την ερωτεύομαι περισσότερο. Έχει τόσα πολλά να προσφέρει, υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές που που δε βαριέσαι ποτέ. Μπορεί να γεννήθηκα αλλού αλλά η ψυχή μου βρισκόταν πάντα εδώ.

Υπάρχει μία θεωρία, γνωστή ως η θεωρία της έλξης, η οποία λέει ότι αν σκεφτόμαστε κάτι πάρα πολύ, το ελκύουμε, είτε αυτό είναι καλό ή κακό. Όπως και ο Αλχημιστής, με τη θεωρία ότι αν θέλουμε κάτι πραγματικά, όλο το σύμπαν συνωμοτεί για να το αποκτήσουμε. Όλα αυτά μου φαίνονταν αερολογίες, πως ήταν απλώς αισιόδοξες σκέψεις. Κι όμως αρχίζω να πιστεύω ότι τα παραπάνω ισχύουν. Σιγά σιγά στη ζωή μου τα πράγματα παίρνουν το δρόμο που θέλω εγώ, όλα μπαίνουν στην θέση τους. Ίσως τελικά οι σκέψεις και οι επιθυμίες μας έχουν την δύναμη να επηρεάσουν την ροή των γενονότων στη ζωή μας. Το μόνο που χρειάζεται είναι θετική στάση.

Τελικά αύριο θα πάω Κοζάνη, αλλά μόλις για δύο μέρες και μετά θα επιστρέψω εδώ. Για μένα πλέον, το σπίτι μου είναι εδώ. Την άλλη Κυριακή, εκτός απροόπτου θα πάω στον Βόλο. Ο λόγος είναι κατά κάποιον τρόπο επαγγελματικός, αλλά αυτό δεν θα με εμποδίσει να χαρώ την εκδρομούλα μου.

ΥΓ. x-oyranoy φυσικά είσαι ευπρόσδεκτος εδώ, να έρθεις όποτε θες, για τσουρέκια κι ότι άλλο βάλει ο νους σου...

Ισως σε ενδιαφερουν

3 σχόλια

  1. Kαλημέρα!!!!!!!!
    Ναι αγαπητέ! Η πόλη τεράστια σημασία! Εκεί που είσαι είναι ότι καλύτερο! Λίγο μακριά ο Βόλος για επαγγελματική δραστηριότητα.. κοίτα να προσέχεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. aaaax thessaloniki!!! anebaino gia pentahmerh ekei!!!!! se liges meres!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ααα δε ξέρω, εμενα χτες πάντως μου φέρανε απο σαλόνικα τσουρεκάκι τερκενλή σοκολάτα γάλακτος/πραλίνα

    To τσάκισαααα :)

    Χαίρομαι που σ'ακουω καλά ρε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψε ένα σχόλιο:

Popular Posts

Κανε την εξεταση

Checkpoint



Φορμα επικοινωνιας